Зоната

APLLE JEANSДобри, оригинални и уникални идеи– това е ЗОНАТА. Място в което бихте могли да откриете нещо различно и нестандартно като подарък или идея за такъв, тема или история, просто една малка възможност да променим нещата около себе си. Като основна идея, ЗОНАТА се появи за да представи една колекция от продукти за декорация или ДЖИДЖАВКИ, както на шега ги наричаме, за да може всеки да декорира пространството, да изненада любим човек или приятел, като идеята ми е всеки един продукт да носи своя идентичност и неповторимост, а и няма как да се повторят, защото всеки един от тях се прави ръчно и с любов.

Тези ДЖИДЖАВКИ се родиха след години в които мои приятели, близки , колеги непрекъснато ме молеха да проектирам и направя нещо по-различно за подарък, за спомен, за изненада по най-различни поводи и събития.

Но не само те ще бъдат тема на ЗОНАТА, ще бъдат представени различни творци, както и широка гама от специфични продукти с уникален дизайн, повечето в единични бройки създадени като уникати, като декоративни стенни пана, постери, плакати, картини, календари, картички, опаковки и много други…

В раздела ИДЕИ & ДИЗАЙН ще бъдат публикувани теми различни по своя характер и стил, за дизайн, архитектура, интериорни решения, музика, фотография, пътешествия и туризъм, вкусна храна и невероятни места, но винаги разказващи и показващи красивите неща около нас.
Но дори и нищо конкретно да не откриете в ЗОНАТА, нека бъде и място за вдъхновение, поглед към нещо ново и различно.

Разгледайте всичко което се роди и създаде до момента, някой от ДЖИДЖАВКИТЕ са единични бройки, други са в колекция от по 3-4 бройки, но и идеята е да създадем за Вас и нещо различно, което ще бъде проектирано и изработено специално за Вас, според вашата идея и повод.

Искрено се надявам всеки да намери това, което търси, като идея и визия, или дори вдъхновение за да изрази себе си. А на всички, които ме подкрепиха в осъществяването на този проект, БЛАГОДАРЯ…

url: https://zonaidea.com/the-zone

za kontakti

 

E-mail: info@zonaidea.com

SKYPE: pacovassilev

Facebook
Google +
Pinterest
Twitter