ДА ИЗВИКАМЕ ДУХЪТ ОТ БУТИЛКАТА

От Paco Vassilev 26.10.2014

Замисляли ли сте се какво всъщност става с празната бутилка която сте купили и изпразните съдържанието и, или някъде в мазето или в килера стоят прашни и непотребни, очаквайки момента в който ЗА НЕЩО ДА ПОТРЯБВАТ, а минава време и те просто си стоят там безполезни. Но ако се замислите, това съвсем не е така, тъй като има безброй варианти в които тези стъклени форми ще оживеят в съвсем друга светлина, да ги превърнете в неповторима украса за декорация, и това може да направите съвсем сами.
Без много усилия и средства, което разбира се не е маловажно, ще превърнете всяка една бутилка в уникална цветна декорация, стига да имате идеята как и с какво да го сторите.
И вариантите съвсем не са малко, от боядисване с боя, декориране със самозалепващи се цветни фолиа, инкрустирани с различни по форма и състав предмети, напръскани със спрей или каквото ви хрумне.
Може да правите различни геометрични форми, да изписвате букви или послания, или просто да придадете един единствен цвят на формата, за да пасне на интериора който искате да създадете.
Разбира се формата и големината на бутилката ще изберете Вие, това ще определи идеята която искате да създадете, а това не е никак трудно при положение че ни заобикалят толкоз моного различни по форма и цвят бутилки.

Темата, като такава е доста обширна, затова прилагайки снимките, които бихте могли да откриете в интернет, могат да ви подскажат идея и запалят за нещо наистина оригинално и различно…

снимки: интернет

url: https://zonaidea.com/%d0%b4%d0%b0-%d0%b8%d0%b7%d0%b2%d0%b8%d0%ba%d0%b0%d0%bc%d0%b5-%d0%b4%d1%83%d1%85%d1%8a%d1%82-%d0%be%d1%82-%d0%b1%d1%83%d1%82%d0%b8%d0%bb%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b0.html

za kontakti

 

E-mail: info@zonaidea.com

SKYPE: pacovassilev

Facebook
Google +
Pinterest
Twitter