И ОТ ПАЛЕТА

От Paco Vassilev 12.03.2014

za tema 7

И ето една тема за нещо колкото оригинално, толкоз и практично и не на последно място и евтино. Това са мебелите от палети, като възможностите наистина са неограничени. Ровейки се в нета, човек попада на какви ли не забавни идеи на проекти, с които можем да създадем наистина уникални индивидуални решения за всеки дом, офис или където и да било, разбира се ако концепцията за интериорният проект би включвала точно такъв тип мебели и аксесоари.
Просто е необходимо да се снабдите с няколко палета, инструменти и да развихрите въображението си. И точно това е хубавото, че лично вие ще превърнете тези непотребни дъски в нещо създадено лично от вас.
Легло или диван, етажерка, табуретка, портманто или рафт, холна масичка или пейка, възможностите са просто неограничени, всичко зависи от вас. И най-интересното е че могат да се трансформират, леглото да се превърне в диван, масата за хранене в нощна масичка – в каквото ви хрумне. Използвайки ярки цветове ще създавате свежо настроение в детската стая или на терасата, може само да лакирате или с различни байцове или патини са създадете усещане за стари автентични мебели.
В една от темите обаче, на които попаднах, се подчертаваше че някой от палетите се обработват с различни химикали, така че човек е хубаво да направи проучване за какво и къде са били ползвани преди, ако ли пък не, просто вземете нови, неизползвани, така ще бъдете сигурни в тях.
Така че разгледайте галерията от снимки, дано някоя от тях ви вдъхнови и да запретнете ръкави за да сътворите нещо уникално което да впечатли приятелите ви.

url: https://zonaidea.com/%d0%bc%d0%b5%d0%b1%d0%b5%d0%bb%d0%b8-%d0%be%d1%82-%d0%bf%d0%b0%d0%bb%d0%b5%d1%82%d0%b0.html

za kontakti

 

E-mail: info@zonaidea.com

SKYPE: pacovassilev

Facebook
Google +
Pinterest
Twitter